Module Search cannot be found.

Zorgprofessionals gezocht

Het Prader-Willi Huis heeft een voedselveilig woon-en leefklimaat voor mensen met het zeldzame Prader-Willi syndroom. Op drie locaties - Mûnein, Aldtsjerk en Leeuwarden - bieden wij 24/7 gespecialiseerde zorg en begeleiding. In maart 2021 is de verbouwing van onze Prader-Willi Villa in Aldtsjerk gereed. Daarom willen wij ons team graag op korte termijn versterken met twee ervaren

WOONBEGELEIDERS

Wij verwachten niet dat je ervaring hebt met PWS, daar is dit syndroom te zeldzaam voor. Wel verwachten we dat je de juiste diploma’s, voldoende zorgervaring en de intrinsieke kwaliteiten hebt om een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met onze bewoners aan te gaan: liefdevol, toewijding, duidelijk, enthousiasme, doorzettingsvermogen en passie zijn de kernwaarden.

Wij zoeken een échte zorgprofessional - is er nog een leuke man in de zaal? - voor (bijna) fulltime (28-36 uur) en een teamplayer (16-36 uur) die ‘s ochtends van 7 tot 9/10 uur aanwezig is om het opstarten van de dag in goede banen te leiden. Maar ook op andere momenten van de week is er volop werk aan de winkel.

In ons profiel passen uitsluitend kandidaten die leergierig en teamgericht zijn, oprecht houden van onze bewoners ondanks hun soms complexe gedrag en de ingewikkelde facetten van het Prader-Willi syndroom niet als een probleem maar als een uitdaging beschouwen.

Wij bieden jou een interessante job met een vast dienstverband in een jong en dynamisch zorgbedrijf met unieke expertise. Interesse? Stuur snel een uitgebreide mail + CV + foto naar kantoor@praderwillihuis.nl

Naar het overzicht

Facebook