Module Search cannot be found.

ateliercc

Zinvolle dagbesteding vormt een cruciaal onderdeel van onze zorgfilosofie. Daarom hebben we eigen ateliers in Leeuwarden en Grou. Hier proberen onze begeleiders de creatieve skills van onze bewoners te ontplooien.                                     

ATELIERCC
AtelierCC is gevestigd in de oude binnenstad van Leeuwarden, op een steenworp afstand van Keramiekmuseum Princessehof en het geboortehuis van Mata Hari. In deze inspirerende omgeving zijn onze bewoners de hele dag 

bezig met het vervaardigen van bijzondere producten. De afgelopen jaren is het creatieve niveau duidelijk gestegen en onze bewoners zijn nog lang niet uitgeleerd. Dankzij onze begeleidingsmethodiek worden zij beter leer- en coachbaar. De innerlijke rust neemt toe en daardoor worden de creaties steeds mooier. Zo haakt Sander een eigen tassenlijn, heeft Julia in opdracht van de familie Diemeer een kunstwerk gemaakt, worden de prachtige regenboogmobiles zelfs in de Amsterdamse winkel Knotsknetter verkocht en zijn onze kerstkaarten niet aan te slepen. Het is de bedoeling dat we onze collectie langzaam uitbreiden.

P!EPS & CO
Sinds tweede paasdag is P!EPS & CO geopend, een combinatie van een leerbedrijf en atelierwinkel. In deze eigentijdse winkel in het watersportdorp Grou worden kaarten, kussens, kaarsen, kunst en kado's verkocht. Een deel van het assortiment wordt in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Klanten kunnen deze producten ook helemaal naar wens laten vervaardigen. We experimenteren ook met een vorm van lichte horeca (koffie, thee en water) en we hopen in het voorjaar van 2023 met een eigen kaarsenmakerij te beginnen.

 

Iets kopen of bestellen?
Houd onze Facebookpagina goed in de gaten. Daar presenteren we geregeld onze nieuwe producten. Heeft u een bestelling of wilt u iets bijzonders laten maken? Neem dan contact op via 058-2038153 of 058-7620737/pieps@caressingcare.nl