Module Search cannot be found.

ateliercc

Zinvolle dagbesteding vormt een cruciaal onderdeel van onze zorgfilosofie. Daarom hebben we een eigen atelier In de binnenstad van Leeuwarden. Hier proberen onze begeleiders Nanda en Henriëtte de creatieve skills van onze bewoners tot ontplooiing te brengen. 

Bijzondere producten
AtelierCC is gevestigd in de oude binnenstad van Leeuwarden, op een steenworp afstand van Keramiekmuseum Princessehof en het geboortehuis van Mata Hari. In deze inspirerende omgeving zijn onze bewoners de hele dag bezig met het vervaardigen van bijzondere producten.

De afgelopen jaren is het creatieve niveau duidelijk gestegen en onze bewoners zijn nog lang niet uitgeleerd. Dankzij onze begeleidingsmethodiek worden zij beter leer- en coachbaar. De innerlijke rust neemt toe en daardoor worden de creaties steeds mooier. 

Nieuwe creaties
Zo haakt Sander een eigen tassenlijn, heeft Julia in opdracht van de familie Diemeer een kunstwerk gemaakt, worden de prachtige regenboogmobiles zelfs in de Amsterdamse winkel Knotsknetter verkocht en zijn onze kerstkaarten niet aan te slepen. Het is de bedoeling dat we onze collectie langzaam uitbreiden. Houd onze Facebookpagina goed in de gaten. Daar presenteren we geregeld onze nieuwe producten.

Iets kopen of bestellen?
Heeft u een bestelling of wilt u iets bijzonders laten maken? Neem dan contact op via 058-2038153 of atelier@praderwillihuis.nl