PWS-Expertise

Dankzij onze  bewoners heeft het team van Prader-Willi Huis misschien wel de meeste PWS-expertise van Nederland. Zeker op het gebied van medicatie en moeilijk verstaanbaar gedrag hebben wij inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd. Ouders en instellingen kunnen te allen tijde een beroep op ons doen voor coaching & advies.

Zorg op maat
Onze zorg en begeleiding is helemaal afgestemd op de behoeften van mensen met PWS. Door hun ongebreidelde eetzucht en moeilijk verstaanbaar gedrag zijn Prader-Willi's vaak niet te handhaven in hun thuissituatie, op school of bij hun instelling.

Prikkelarm & duidelijk
Rust, ruimte en regelmaat zijn de toverwoorden van ons concept. Een prikkelarme omgeving, een superduidelijke dagstructuur en vaste begeleiders - flexwerkers kennen wij niet - vormen de rode draad in het leven van onze bewoners. Stimulerende activiteiten, gezonde voeding, sport en beweging houden hen fit en vitaal. Vaak horen we van de ouders: 'We hebben ons kind weer terug!'

Coaching & training
De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een Gedrag-Expertisecenter, dat ouders en instellingen adviseert en ondersteunt in de vorm van coaching en training. Ouders worden bij de opvoeding vaak geconfronteerd met complexe problemen. Wij staan hen met raad & daad terzijde. Reguliere instellingen voor gehandicaptenzorg kloppen ook geregeld bij ons aan voor advies.

Ten einde raad?
Schroom vooral niet om ons te consulteren. Wij zijn ervaringsdeskundigen. Met onze korte lijnen en praktische adviezen kunnen wij PWS-gezinnen, scholen en instellingen effectief en snel helpen. Bel Mirjam Dijkstra rechtstreeks voor inlichtingen & advies: 06 - 12975916 of stuur een mail naar kantoor@praderwillihuis.nl