Module Search cannot be found.

PWS-expertise

Dankzij onze bewoners heeft het team van Caressingcare/Prader-Willi Huis misschien wel de meeste PWS-expertise van Nederland. Zeker op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en moeilijk verstaanbaar gedrag hebben wij een schat aan ervaring in huis. 

Zorg op maat
Onze zorg en begeleiding is helemaal afgestemd op de behoeften van mensen met PWS. Door hun ongebreidelde eetzucht en daar veelal uit voortvloeiend complex gedrag zijn mensen met PWS moeilijk te handhaven in hun thuissituatie, op school of bij hun instelling.

Fit & vitaal
Rust, reinheid en regelmaat zijn de toverwoorden van ons concept. Een prikkelarme omgeving, een voorspelbare dagstructuur en vaste begeleiders - flexwerkers kennen wij niet - vormen de rode draad in het leven van onze bewoners. Stimulerende activiteiten, gezonde voeding, sport en beweging houden hen fit en vitaal. 

Coaching & advies
Ouders worden bij de opvoeding vaak geconfronteerd met allerlei problemen. Wij staan hen met raad en daad terzijde. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een gedragexpertisecentrum dat adviseert en ondersteunt in de vorm van coaching, advies en training. Vaak horen we van de ouders: 'We hebben ons kind weer terug!'

Ten einde raad?
Ook reguliere instellingen voor gehandicaptenzorg en scholen kunnen bij ons terecht voor ondersteuning en advies. Schroom vooral niet om ons te consulteren. Met onze korte lijnen en praktische adviezen kunnen wij effectief en snel helpen. Bel Mirjam Dijkstra rechtstreeks voor inlichtingen en advies: 06 - 12975916 of stuur een mail naar kantoor@caressingcare.nl

 

Facebook