Module Search cannot be found.

tuinteam

Onze beide woonlocaties hebben elk een tuinteam. Deze verrichten hoofzakelijk tuinonderhoud en doen kleine klusjes voor derden. Hoofdactiviteiten zijn grasmaaien, onkruid verwijderen, snoeien, bladruimen en hout kloven.

Klusjes
Het tuinteam in Aldtsjerk doet tevens klusjes voor dorpsbewoners. Het gaat dan bijvoorbeeld om het wegbrengen van spullen naar de milieustraat of het afvoeren van tuinafval naar het composteerterrein. Ook kunnen we tegen een kleine vergoeding helpen bij het verwijderen van puin of andere opruimwerkzaamheden in en om het huis.

Carcleaning
Is uw auto dringend aan een stofzuigbeurt toe? Maak dan even een afspraak en wij zorgen dat het interieur van uw heilige koe weer helemaal om door een ringetje te halen is. 

Haardhout
Wij verkopen tevens haardhout voor uw open haard of houtkachel. Ook kunnen wij uw boomstammen zagen en dit hout vervolgens voor u kloven. Benieuwd naar mogelijkheden en tarieven? Bel dan tussen 10 en 16 uur met Herman Inia: 058-2894159, of stuur een mail naar contact@praderwillihuis.nl